AlzahraCEG

Alzahra Computer Engineering Group

ACM Group

 ACM چیست ؟

رقابت های بین المللی برنامه نویسی دانشجویی ACM ؛ بزرگترین رقابت دانشجویی بین دانشگاه ها و دانشجویان سراسر جهان است.

این رقابت ها برای اولین بار درسال 1976 به منظور فعالیت نسل آینده برنامه نویسان  و تشویق به توسعه و شناسایی تیم هایی کاری حرفه ای ، مهارت های برنامه نویسی و حل مسئله ، برگزار شد.

ACM ( Association for Computing Machinery ) در سال 1947 بنا نهاده شد و اولین جامعه محاسباتی آموزشی و علمی جهان به شمار می آید.

این رقابت ها به صورت مسابقه دو مرحله ای در میان تیم هایی از دانشجویان مراکز آموزش عالی برگزار می شود. تیم ها ابتدا در مسابقات منطقه ای   (Regional) که از سپتامبر تا نوامبر هر سال در سرتاسر جهان برگزار می شود ، شرکت می کنند. سپس تیم برنده هر منطقه به مسابقه فینال جهانی ACM/ICPC World Finals که معمولا از ماه March تا اوایل April برگزار می شود راه می یابند. تیم هایی با رتبه های عالی ممکن است بدون مسابقه مقدماتی به بخش فینال دعوت شوند.

----

مسابقات acm همه ساله در چند مرحله در سرتاسر جهان برگزار می شود. موضوع این مسابقات برنامه نویسی و طراحی الگوریتم بهینه است. بدین ترتیب که گروههای شرکت کننده در قالب تیمهای سه نفره باید به سوالاتی که پاسخ آنها کدهای برنامه نویسی هستند جواب دهند. هدف در این مسابقات یافتن استعدادهای برتر برنامه نویسی است که عموما توسط شرکت های بزرگ به کار گرفته می شوند. پشتیبان این مسابقات شرکت های بزرگ...ی همچون ibm هستند.
دانشگاه صنعتی شریف نیز متولی برگزاری یکی از این مسابقات در آسیاست که همه ساله در اواخر پاییز برگزار می شود. در این مسابقات تیمهایی از دانشگاههای سرتاسر آسیا از جمله دانشگاههای داخل کشور در رقابتی تنگاتنگ برای حضور در مرحله نهایی و مسابقات جهانی پا به میدان می گذارند.

همانطور که عنوان شد تیمهای شرکت کننده در این مسابقات از سه عضو تشکیل می شود که بنا بر یک قانون نانوشته اما ضروری باید واجد شرایط خاصی باشند. از جمله اینکه:

1) باید به یکی از زبانهای برنامه نویسی متداول و اعلام شده توسط کمیته اجرایی مسابقات تسلط کامل داشته باشند. این زبانها عموما c++ ، c و یا جاوا می باشند.

2) اعضای تیم باید تسلط کافی بر مفاهیم طراحی الگوریتم ، بهینه سازی الگوریتم ، پیچیدگی الگوریتم ، ساختمان داده ها و … داشته باشند.

3) حداقل یکی از اعضای تیم باید تسلط کامل بر زبان انگلیسی داشته باشد تا بتواند سوالات را به زبان مادری ترجمه و در اختیار سایر اعضای گروه قرار دهد. ( سوالات این مسابقات در تمامی مراحل به زبان انگلیسی طرح می شود.)

4) حداقل یکی از اعضا باید دست به تایپ خوبی داشته باشد تا بتواند الگوریتمهای طراحی شده را سریعا به کد تبدیل کند. (تمامی مراحل این مسابقات به صورت عملی و در پشت کامپیوتر برگزار می شود.)

تبدیل الگوریتم به کد خود یک مهارت بزرگ است که در واقع عامل اصلی طبقه بندی تیمها در مسابقات اینچنینی محسوب می شود. 
 

منبع : http://www.lianst.ir

 

 _____________________________________________

لیستی از سایت ها و وبلاگ های مرتبط با acm :

http://icpc.sharif.edu/fa

سایت رسمی مسابقات ای سی ام

_______________________________

http://acmtehran.blogspot.com

وبلاگ رسمی مسابقات ای سی ام

_______________________________

http://ace.delos.com

USA Coputing Olampiad

_______________________________

 

 کتاب هایی که واسه شروع و ادامه به دردتون میخوره :

۱- استراتژی های حل مسئله             نوشته ی :آرش امینی - داود وکیلی

 

۲- مسائل الگوریتمی و برنامه نویسی نوشته ی :دکتر قدسی–محمد مهدیان

 

۳- سؤالات المپیاد کامپیوتر در ایران      نوشته ی :رسول حاجی زاده

 

۴- چگونه مسئله حل کنیم                  نوشته ی :جرج پولیا / احمد

 

۵- کارگاه اعداد  کنیم                           نوشته ی :جرج پولیا / پرویز شهریاری

 


گزارش تخلف
بعدی